Składniki:
pieczywo pszenne | 1 szt. |
mielonka | 1 słoik |
cebula biała | 1 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
ser żółty | 15 dag |
natka pietruszki | 1 pęczek |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
masło | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
pieczywo pszenne | 1 szt. |
mielonka | 1 słoik |
cebula biała | 1 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
ser żółty | 15 dag |
natka pietruszki | 1 pęczek |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
masło | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: