Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety w sosie serowo-porowym
Kroki postępowania
Gdy por zmięknie, posypujemy ziołami prowansalskimi.
mięso mielone wieprzowe | 1-1,5 kilograma |
jajko | 1 duże lub 2 małe szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | kilka kropel |
por | 1 sztuka |
serek topiony | 2 sztuki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 opakowanie |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
Gdy por zmięknie, posypujemy ziołami prowansalskimi.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: