Przepis i sposób przygotowania na: Torcik delicja
Kroki postępowania
Na końcu dodać kilka kropel olejku pomarańczowego.
Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej z odrobiną mleka, rozprowadzić na biszkopcie, schłodzić.
Smacznego :)
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 1 szklanka |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 400 g |
cukier puder | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyzki |
olejek pomarańczowy |
czekolada gorzka | 1 sztuki |
czekolada mleczna | 1 sztuki |
galaretka truskawkowa | 1 sztuki |
galaretka cytrynowa | 1 sztuki |
dżem porzeczkowy | |
biszkopty okrągłe |
cytryna | 0,5 sztuki |
cukier | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: