Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta tarta z rabarbarem i jagodami
Kroki postępowania
Rabarbar oczyszczamy, kroimy w słupki, układamy na cieście wraz z porcjami jagód z syropu.
jajko | 6 szt - duże |
mąka pszenna | 8 łyżek |
mąka ziemniaczana | 5 łyżek |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
rabarbar | 3 duże łodygi |
borówki | 5 łyżek - w syropie |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: