Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa z tuńczykiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dkg
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
jajko 4 szt
ogórki kiszone 4 szt
majonez 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa z tuńczykiem

Pieczarki pokroić i odgotować 5 minut w osolonym wrzątku. Odcedzić, wystudzić i odcisnąć. Jajka ugotować na twardo i obrać. Tuńczyka i groszek osączyć z zalewy. Ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć. Składniki wymieszać ze startymi jajkami i majonezem, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 27.02.2016 20:27
Już nabrałam smaku na pyszna salatke
Edita 27.02.2016 18:09
fajna sałatka
joannaa24 27.02.2016 17:43
Bardzo dobra sałatka :)
norweska20 27.02.2016 17:29
smaczna propozycja
Wiesława1 27.02.2016 14:55
Świetna propozycja
2milutka 27.02.2016 14:32
fajny pomysł ;)
gosia56 27.02.2016 14:27
pyszna sałatka;)
UrszulaS 27.02.2016 11:29
Uwielbiam pieczarki więc idelane dla mnie :)
Róża1 27.02.2016 10:05
fajny pomysł !!!!!!!
Małgorzata92 27.02.2016 09:10
Apetyczna :)
Damiano
Damiano 27.02.2016 09:03
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak