Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z kaszą i łososiem
Kroki postępowania
Gotową surówkę wyłożyć na talerze , podawać z kaszą gryczaną i łososiem na parze .
kapusta kiszona | 100 g |
jabłko | 1 szt |
cebula czerwona | 50 g |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
łosoś filet | 100 g |
kasza gryczana | 100 g |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/4 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: