Składniki:
szalotki posiekane | 6 szt |
łodygi selera naciowego | 4 szt |
czosnek posiekany | 4 ząbki |
sos majonezowy | 1/2 szkl |
sok z cytryny | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
bakłażan | |
natka pietruszki | 6 łyżek |
korniszony | 3 pokrojone |
szalotki posiekane | 6 szt |
łodygi selera naciowego | 4 szt |
czosnek posiekany | 4 ząbki |
sos majonezowy | 1/2 szkl |
sok z cytryny | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
bakłażan | |
natka pietruszki | 6 łyżek |
korniszony | 3 pokrojone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: