Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz ze szpinakiem
Kroki postępowania
Następnie układamy na talerzu przekładając szpinakiem, tworzymy fajną opcję podania.
filet z dorsza | 100 g |
szpinak mrożony | 100 g |
smietana 18% | 1 łyżka |
masło | 1 łyżeczka |
cebula czerwona | 1 szt mała |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
kolendra | 4 szczypty |
mąka | 1 łyżka typ 550 |
olej do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: