Składniki:
natka pietruszki | 2 sztuki |
oliwa | 100 ml |
migdały prażone | 50 gram |
czosnek | 2 ząbki |
skórka z cytryny | 0,5 cytryny |
sól | 0,5 łyżeczki |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 sztuki |
oliwa | 100 ml |
migdały prażone | 50 gram |
czosnek | 2 ząbki |
skórka z cytryny | 0,5 cytryny |
sól | 0,5 łyżeczki |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: