Składniki:
mleko | 2 szklanki |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 2-3 łyzeczki |
cukier wanilinowy | 1\2 łyzeczki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 3-4 łyzki |
aromat waniliowy | 2 krople |
dżem truskawkowy | 1 słoiczek |
mleko | 2 szklanki |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 2-3 łyzeczki |
cukier wanilinowy | 1\2 łyzeczki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 3-4 łyzki |
aromat waniliowy | 2 krople |
dżem truskawkowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: