Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z kukurydzą i fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 35 dkg
marchew 1 sztuka
kukurydza w puszce 3 łyżki
fasola czerwona z puszki 3 łyżki
olej rzepakowy 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z kukurydzą i fasolą

Kapustę pokroić i odcisnąć sok. Marchew obrać i zetrzeć. Dodać do kapusty. Kukurydzę i czerwoną fasolę osączyć. Dodać olej i przyprawy. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MonikaW 27.09.2016 21:19
i tak jest najlepiej prosto, pysznie
Bernadeta1 15.11.2015 18:42
moja ulubiona surówka
mileneczka5 14.11.2015 08:30
prosta zdrowa i smaczna- lubia taka jako dodatek do drugiego dania:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak