Przepis i sposób przygotowania na: Mięso w majonezowej marynacie
Kroki postępowania
Mięso opłukać, natrzeć solą i zostawić w chłodnym miejscu do następnego dnia. Następnie mięso opłukać , włożyć do siatki spożywczej.
mięso wieprzowe | 1,2 kg |
woda | 2 litry |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżka |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | 1/4 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: