Składniki:
fasolka szparagowa | 200 gram |
pomidor | 1-2 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
fasolka szparagowa | 200 gram |
pomidor | 1-2 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: