Składniki:
pierś z indyka | 800 g |
winogrona czerwone | 100 g |
śmietana 18 proc | 100 ml |
cebula biała | 1 szt |
boczek wędzony | 12 plastrów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
masło | 50 g |
pierś z indyka | 800 g |
winogrona czerwone | 100 g |
śmietana 18 proc | 100 ml |
cebula biała | 1 szt |
boczek wędzony | 12 plastrów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
masło | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: