Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z serem i lukrem
Kroki postępowania
Ostygnięte rogaliki polewamy lukrem. Najlepiej smakują z mlekiem do picia.
mąka | 1/2 kg |
drożdże | 50 g |
margaryna | 1 szt |
jajko | 3 szt |
cukier | 1/2 szkl |
woda ciepła | 3 łyżki |
ser biały | 500 g |
jajko | 1 szt |
cukier | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier puder | 6 łyżek |
woda | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: