Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czerwoną soczewicą i pomidorami
Kroki postępowania
Wymieszany serek wlewamy do pozostałej zupy wymieszać i podawać.
rosół | 1,5 litra |
ziemniaki | 2 szt |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
soczewica czerwona | 1 szklanka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
oregano | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
serek topiony | 10 dkg |
masło klarowane | 1 łyżka |
sok pomidorowy | 250 ml |
cebula biała | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: