Przepis i sposób przygotowania na: Warstwowa sałatka z tuńczykiem i porem
Kilka składników połączonych ze sobą może stworzyć naprawdę niezwykłe danie. Ciekawi? Przekonajcie się sami i wypróbujcie ten przepis na sałatkę z tuńczykiem i porem.
Nie tylko efektownie wygląda, ale też wyśmienicie smakuje. Taka jest właśnie warstwowa sałatka z tuńczykiem i porem, którą można przygotować na co dzień i od święta.
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszka |
por (biała część) | 1/2 sztuka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
jajka ugotowane na twardo | 5 sztuka |
ogórki konserwowe | 5 sztuka |
żółty ser starty | 100 gram |
majonez | 5 łyżka |
Musztarda miodowa Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczka |
Kilka składników połączonych ze sobą może stworzyć naprawdę niezwykłe danie. Ciekawi? Przekonajcie się sami i wypróbujcie ten przepis na sałatkę z tuńczykiem i porem.
Jaki jest sekret najlepszych sałatek? To oczywiście odpowiednio dobrane produkty, które w zestawieniu ze sobą tworzą zupełnie nowy smak. Taka jest właśnie warstwowa sałatka z tuńczykiem i porem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: