Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne mięsno - pieczarkowa
Kroki postępowania
Sosem polać lasagne.
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
pieczarki | 500 g |
makaron lasagne | 250 g |
pomidory krojone z puszki | 1 |
cebula | 1 |
papryczka chili | 1 |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
ser żółty starty | do posypania |
olej do smażenia |
masło | 1/4 kostki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: