Przepis i sposób przygotowania na: Placki z makreli wędzonej i ziemniaków
Kroki postępowania
Dodać sól i pieprz,dokładnie wymieszać.
Uformować placuszki ,dowolnej wielkości.
Podawać na gorąco,z dodatkiem chrzanu i ketchupu.
makrela wędzona | 1/4 sztuki |
ziemniaki ugotowane | 2 sztuki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
płatki owsiane | 5 łyżek |
olej do smażenia | 4 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ketchup pikantny | 3 łyżeczki |
chrzan ze słoika | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: