Przepis i sposób przygotowania na: Zakręcona zapiekanka makaronowa z pieczarkami i serem
Kroki postępowania
Smacznego!
mąka pszenna | 100 g semolina |
jajko | 1 szt |
sól | szczypta |
oliwa | 1/2 łyżeczki |
pieczarki | 10 szt |
ser żółty | 100 g |
natka pietruszki | pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
masło do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
serek mascarpone | 100 g |
parmezan starty | do posypania |
sos beszamelowy | 300 ml |
parmezan starty | do posypania |
masło | kilka listków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: