Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w orzechowej panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia
musztarda 3-4 łyżki
orzechy włoskie siekane 1/2 szklanki
oliwa
sól
pieprz

Porada

Łosoś najlepiej smakuje z warzywami.

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w orzechowej panierce

1. Łososia myjemy i osuszamy.
2. Na patelnie grillową wlewamy łyżkę oliwy i gdy się nagrzeje wkładamy łososia i smażymy z dwóch stron.
3. Usmażoną rybę przyprawiamy, smarujemy na wierzchu musztardą (dość grubo) i posypujemy orzechami, a następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 03.06.2016 09:58
super pomysł
Ada-Gaba 22.02.2015 16:51
fajny pomysł
kloruś 12.02.2015 11:21
apetycznie się zapowiada!
mzap88 12.02.2015 10:59
musi byc przepyszne
kriko 12.02.2015 10:54
ciekawy przepis
ilka01 12.02.2015 10:15
super, muszę koniecznie wypróbować :)
Magula 12.02.2015 09:56
mniam wspaniały łosoś
kasiaw 12.02.2015 08:16
Chętnie wypróbuję prezentuje się wyśmienicie
Kuchnia Marty 11.02.2015 23:38
Ciekawy przepis! Wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak