Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna wołowina w winie
Kroki postępowania
Całość podajemy z kaszą lub pieczonymi ziemniaczkami.
Smacznego!
wołowina | 0,5 kg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 3 szt |
papryka czerwona | 2 szt |
wino czerwone wytrawne | 250 ml |
papryczka chili | 2 szt |
sól do smaku | |
tymianek | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
marchew | 2 szt |
bulion wołowy | 1 kostka |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
olej z suszonych pomidorów | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: