Przepis i sposób przygotowania na: Tajskie danie ze szparagami, sezamem i imbirem
Kroki postępowania
Danie jemy pałeczkami i z tych proporcji wychodzą 3 miseczki.
Smacznego :)
papryczka chili | |
skórka z limonki | 1 |
imbir | |
czosnek ząbki | 7 |
sezam | 3 łyżki |
filet z kurczaka | 2 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
szparagi zielone | 15 szt. |
pieprz | |
sól do smaku | |
tofu | |
olej sezamowy | |
ocet balsamiczny | |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: