Przepis i sposób przygotowania na: Bananowy deser
Kroki postępowania
Między czasie galaretkę wsypujemy do garnuszka. Rozpuszczamy ją w 1 i 3/4 szklanki wody. Gotową pozostawiamy do ostygnięcia.
herbatniki | ok 15 sztuk kakaowe |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
mleko | 0,5 litry |
cukier | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1,5 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
banan | 3 sztuki do budyniu |
banan | 1 pod galaretkę |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: