Składniki:
filet z dorsza | duży |
pestki dyni | 30 g |
otręby owsiane | 30 g |
otręby gryczane | 30 g |
mąka | 3 łyżeczki |
jajko | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
olej do smażenia |
filet z dorsza | duży |
pestki dyni | 30 g |
otręby owsiane | 30 g |
otręby gryczane | 30 g |
mąka | 3 łyżeczki |
jajko | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: