Przepis i sposób przygotowania na: Bigos cygański z podgrzybkami
Kroki postępowania
Uwaga:
1) Jeżeli kapusta jest bardzo kwaśna zmieniamy wodę podczas gotowania 2-3 razy.
kapusta kwaszona | 1/2 kg |
podgrzybki | 1/2 kg |
cienka kiełbasa | 1/2 kg |
cebula | 1/2 kg |
woda | 3/2 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 3 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
ocet | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: