Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczaw na zimę

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczaw
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Szczaw na zimę

Szczaw myjemy i usuwamy ogonki, następnie drobno siekamy. Przekładamy na patelnię, solimy i lekko podlewamy wodą. Chwilę dusimy. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.09.2014 21:59
Nie robiłam takiego, fajny pomysł ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak