Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z kurkami...
Kroki postępowania
kiedy mięso będzie już dobre dodać śmietanę 18% i gotować bez przykrycia z 5 minut, wsypać koperek i przyprawę w płynie do smaku
łopatka bez kości | 1 kg |
mąka pszenna | - ile potrzeba |
kurki | 25 dag |
cebula | 3 sztuki |
ząbki czosnku | 4 sztuki |
papryczka chili | 1 mała |
woda | 1 litr |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
przyprawa w płynie | - do smaku |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
ziemniaki ugotowane | - ile potrzeba |
buraczki konserwowe | - ile potrzeba |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: