Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w oleju z dodatkiem curry

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie marynowane
Przyprawa curry orientalna Prymat
cebula
Pieprz czarny mielony Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w oleju z dodatkiem curry

Śledzia pokroić na kawałki, cebulę w paseczki lub kosteczkę. W salaterce lub słoiku układać warstwę śledzia, posypać pieprzem, pokrojoną cebulą i przyprawą curry. Układać tak, aż do wyczerpania składników (śledzia). Całość zalać olejem, żeby ostatnia warstwa była przykryta. Najlepsze na drugi dzień .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.08.2014 01:30
Dobra zakąska.
Motorek 16.08.2014 18:07
bardzo dobre
marcia7 10.08.2014 17:42
dobry jako przegryzka
Grazyna0211 10.08.2014 17:37
lubię śledzie w każdym wydaniu
Adamorek 10.08.2014 17:32
dobry na przekąskę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak