Składniki:
szynka | 80 dag |
przecier pomidorowy | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
czosnek | 4 zabki |
cebula | 3 szt |
pieczarki | 50 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
masło do smażenia | 4 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
olej do smażenia |
szynka | 80 dag |
przecier pomidorowy | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
czosnek | 4 zabki |
cebula | 3 szt |
pieczarki | 50 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
masło do smażenia | 4 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: