Składniki:
filet z indyka | 150 g |
rabarbar | 10 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
mozzarella w bloku | 2 łyżki tartej mozzarelli |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
olej rzepakowy | do smażenia |
filet z indyka | 150 g |
rabarbar | 10 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
mozzarella w bloku | 2 łyżki tartej mozzarelli |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
olej rzepakowy | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: