Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gotowana rzodkiewka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek 1
margaryna
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: gotowana rzodkiewka

Rzodkiewki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Margarynę topimy na patelni, dodajemy bułkę tartą i polewamy tym rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maria 70 10.05.2014 17:01
Lubię gotowaną bardziej niż świeżą,jest łagodniejsza..
Smaczna_B 10.05.2014 16:01
ciekawy przepis
sylwia_sl 10.05.2014 15:58
Ale się zdziwiłam widząc ten przepis, bardzo ciekawa propozycja :)
adelajda 10.05.2014 13:20
muszę kiedyś spróbować z masełkiem zamiast margaryny
Ania84 10.05.2014 13:07
nigdy takiej nie robiłam :) super
Laila2786 10.05.2014 12:36
ciekawy pomysł
norweska20 10.05.2014 11:36
jest pyszna ..ja ostatnio tez zrobiłam taką i dałam dzieciom- bo podczas gotowania rzodkiewka traci swoją ostrość więc nadaje się super do serwowania dla dzieci..z dodatkiem masła i bułki tartej jest naprawdę pyszna
Kasia35 10.05.2014 10:48
także jestem ciekawa smaku gotowanej rzodkiewki
Edith85 10.05.2014 10:13
hmmm pomysłowo :)
bhb8 10.05.2014 09:58
takiej wersji rzodkiewki nigdy nie jadłam, ciekawa jestem jak smakuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak