Przepis i sposób przygotowania na: Makaron kokardki z mielonym mięsem w sosie
Kroki postępowania
Dodać do mięsa. Wymieszać. Chwile smażyć.
Wymieszać.
Wymieszać. Gotować jeszcze 2-3 minuty.
Przełożyć na talerze.
makaron kokardki | 7 dag |
mięso mielone | 35 dag |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
pomidorki koktajlowe | 8 sztuk |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
tymianek | do smaku |
oregano | do smaku |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 0,5 litra |
korniszony | 3 sztuki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: