Przepis i sposób przygotowania na: Zupa węgierska
Smacznego!
łopatka bez kości | 1/2 kg |
pieczarki | 30 dag |
koncentrat pomidorowy | 1 łyż |
papryka żółta | 1 szt |
ziemniaki | 4-5 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 zabki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
bulion wołowy | 1 1/2 l |
sól | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kminek | 1/2 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: