Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski z soczewicą w pomidorach
Kroki postępowania
Seler, cebulę i marchewkę drobno posiekać.
Rozgrzać kilka łyżek oliwy i zeszklić na nim wcześniej posiekane warzywa.
Smacznego!
kiełbasa | 2 szt biała |
soczewica | 200 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
seler naciowy | 1 gałązka |
marchewka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2-3 łyżki |
pomidory w puszce | 400 ml passata |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
rozmaryn świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: