Składniki:
pieczarki | 10 |
szpinak | 100 g |
śmietana 30% | 50 ml |
serek topiony | 2 trójkąty śmietankowe |
masło | |
olej rzepakowy | |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
mozzarella | 2 łyzki startej żółtej |
pieczarki | 10 |
szpinak | 100 g |
śmietana 30% | 50 ml |
serek topiony | 2 trójkąty śmietankowe |
masło | |
olej rzepakowy | |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
mozzarella | 2 łyzki startej żółtej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: