Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 1 szr
śmietana 18 proc 2 łyżki
sól
pieprz
koperek 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koperkiem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.

Koperek siekamy. Do malaksera wkładamy jajka, koperek, śmietanę, musztardę – miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak