Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z bitą śmietaną
Kroki postępowania
Smacznego.
jaja | 5 sztuk |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
mąka tortowa | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 3/4+1/4 szklanki |
jabłka | 1 kg |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
woda | 2 i 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
śmietana słodka | 250 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
galaretka kiwi | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: