Składniki:
łopatka bez kości | 300-400 g |
kiełbasa toruńska | 200 g |
cebula | 1 mała |
sól do smaku | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 200 g |
łopatka bez kości | 300-400 g |
kiełbasa toruńska | 200 g |
cebula | 1 mała |
sól do smaku | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: