Przepis i sposób przygotowania na: FAMILIJNA PIZZA Z GRZYBAMI LEŚNYMI
Kroki postępowania
ser ścieram na tarce o grubych oczkach a szynkę kroję na plastry i potem w cienkie słupki.
mąka | 500 gram |
drożdże | 30 gram |
woda letnia | 1/2 szkl |
oliwa | 3 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżka |
ser | 200 gram |
sos pomidorowy | 200 gram |
cebula | 1 szt |
szynka konserwowa | 150 gram |
zioła | wg.uznania |
grzyby | 300 świeże lub mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: