Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 200 gram
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
olej roślinny do smaku
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
Kapustę kiszoną osączamy i kroimy na mniejsze kawalki.
Krok 1 - surówka z kiszonej kapusty foto
2
Marchewkę ścieramy na jarzynówce. Solimy, pieprzymy, dodajemy nieco cukru.
Krok 2 - surówka z kiszonej kapusty foto
3
Mieszamy i dolewamy oliwy, tak aby surówka stała się bardziej spójna.
Krok 3 - surówka z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 28.03.2014 19:01
smaczna i zdrowa
Pietruszka 16.10.2013 09:40
robię podobno
2milutka 16.10.2013 09:34
tez taką robię tylko dodaję jeszcze jabłko
gosia561 16.10.2013 02:33
świetna do pieczonych ryb
Ania84 15.10.2013 23:27
bardzo fajna , też często ja robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak