Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z szynką i fasolką szparagową

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 300 g
szynka 200 g
fasolka szparagowa 2 garści
sól do smaku
pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
olej do smażenia
parmezan starty 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z szynką i fasolką szparagową

Makaron ugotowac al dente wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozgrzać olej i zeszlić na nim zmiażdżony czosnek. Dodać pokrojoną w paski szynkę i fasolkę. Smażyć ok 2 min. Dodać makaton i wymieszać. Smażyć razem. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. Przed podaniem posypać parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 07.08.2013 23:39
pomysłowe, smacznie wygląda
migotka28 22.07.2013 21:43
ładnie wygląda jeszcze nie łączyłam makaronu z fasolką
msmors 22.07.2013 10:57
pomysł fajny
aisoglam 22.07.2013 10:19
Prezentuje się ślicznie :)
Monia 22.07.2013 09:01
Fajne danie, szybkie i proste :)
joanna30 22.07.2013 08:57
Świetny obiad na szybko :)
Konczi 22.07.2013 07:56
fajne połączenie, szybki obiadek super - smaczne :)
Magula 22.07.2013 07:23
Super, szybkie, zdrowe i kolorowe danie, to coś dla mnie
Janina 22.07.2013 06:28
Ciekawy zestaw;)
jasiek 21.07.2013 23:23
piękne kolorki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak