Składniki:
Biszkopt | |
jaja | 5 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
Nadzienie: | |
śmietana 30% | 500 ml |
jagody | 800 g |
cukier drobny | 2 szklanki |
fix do śmietany | 24 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
Biszkopt | |
jaja | 5 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
Nadzienie: | |
śmietana 30% | 500 ml |
jagody | 800 g |
cukier drobny | 2 szklanki |
fix do śmietany | 24 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: