Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana w papryce i pomidorach
Kroki postępowania
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 180 stopni. Rybę pieczemy 20 minut, przykrytą folią aluminiową i 10 minut bez.
ryba | 2 płaty |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 sztuka |
pomidory w puszce | pół puszki |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
woda | 1/4 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
cytryna | 1/4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: