Przepis i sposób przygotowania na: Lekki bigos z młodej kapusty
Kroki postępowania
W osobnym rondlu dusimy umytą i pokrojoną w mniejsze kawałki łopatkę.
Delikatny i aromatyczny bigos z młodej kapusty. Idealny na letnią przekąskę.
kapusta młoda | 1 szt |
łopatka bez kości | 300 g |
kiełbasa śląska | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa do potraw |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: