Składniki:
jajko | 8 dużych sztuk |
cukier puder | 3 szklanki |
cukier waniliowy | 32 gramy |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżek |
palma | 1 kostka |
woda | 1,5 litra |
kakao | 2 łyżki |
galaretka agrestowa |
jajko | 8 dużych sztuk |
cukier puder | 3 szklanki |
cukier waniliowy | 32 gramy |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżek |
palma | 1 kostka |
woda | 1,5 litra |
kakao | 2 łyżki |
galaretka agrestowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: