Przepis i sposób przygotowania na: Przepiórka nadziewana
Kroki postępowania
Naciąć pomidorki (zrobić na nich nożem krzyżyk)
Do środka włożyć najpierw pomidorka koktajlowego, nałożyć farszu i na sam koniec dodać też pomidorka. Sczepić wykałaczką.
przepiórka | 1 sztuka |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Majeranek suszony Prymat | |
słonina | 200 g |
pomidorki koktajlowe | 2 szt |
pomarańcza | 1 szt |
cebula | 1 średnia |
czosnek | 1 główka |
oliwa | |
wino białe | 1 szklanka |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: