Przepis i sposób przygotowania na: hamburgery wołowe
Kroki postępowania
oraz chili. Z mięsa formujemy kotlety. Spłaszczamy je. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy każdy kotlet. Można włożyć na pięć minut do piekarnika, aby mięso się przesmażyło.
mięso mielone wołowe | 1/2 kg |
sól | |
pieprz | |
chili | |
cebula | 1 sztuka |
ogórek kwaszony | 1 sztuka |
bułki hamburgerowe z sezamem | 6 sztuk |
sałata lodowa | 6 liści |
pomidor | 1 sztuka |
ser gouda | 6 plastrów |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: