Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane muszle
Kroki postępowania
Następnie zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia, po tym czasie dołożyć połową startego żółtego sera i cały farsz wymieszać.
Muszle podawać z ulubioną surówką.
Smacznego!
duże muszle makaronowe | 10 szt |
mięso mielone wieprzowe | 30 dag |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
żółty ser | 20 dag |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
przyprawa cygańska | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: