Przepis i sposób przygotowania na: Domowy Pasztet
Kroki postępowania
SMACZNEGO :)
łopatka wieprzowa | 0,8 kg |
wołowina | 0,2 kg |
wątróbka drobiowa | 0,3 kg |
marchew | 2 sztuki |
seler | 1 mały |
pietruszk | 1 średnia |
cebula | 2 średnie |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
jaja | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do wysypania blaszki |
masło | do smarowania blaszki |
smalec | 1-2 łyżki |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
Kolendra cała Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
imbir | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
tymianek | do smaku |
sól | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
boczek | 0,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: